registrering

hej!
jag har idag köp 3 maskiner och vill registrera dem, 1 maskin till mig själv och 2 maskiner till mina barn. skall jag registrera dem på mig eller ska jag skriva in deras namn?
mvh gunnel lundström
gunnel lundström

Kommentarer

 • Hej Gunnel,

  du kan skriva in namnen på de som kommer använda maskinerna, du behöver inte skriva ditt namn på alla tre!

  Ha en trevlig helg!
  Johan Customer Service
 • Det står i medföljande information till vår Ankarsrum att vi ska registrera den på er hemsida, men jag hittar ingenting om registrering här. serial nr är 2244373730 och prod nr 2301220. Hoppas det är tillräcklig info för att ni ska fullfölja min registrering eftersom  instruktion är bristfällig. Jag skrev ”registrera” i sökrutan och hamnade då här.
  mvh
  håkan
  Håkan olsson
 • Hejsan Håkan,

  du hittar garantiregistreringen under "Garanti" på vår hemsida, se länk nedan. Det behövs lite mer info från din sida, samt att du behöver acceptera integritetspolicyn.

  Registrera din maskin - Ankarsrum Sweden
  Johan Customer Service
 • Hej,
  Jag fsttar att man finner garantiregistrering under rubriken ”garanti”. Men, i informationen stod det enbart ”registrering”. Då tolkade jag det som att rörde sig om ytterligare registrering än garanti eftersom ni inte hade valt att skriva garantiregistrering. Hur som helst så hade jag redan fyllt i och skickat in en garantiregistrering. Jag har även för någon dag sedan fått svar att minmaskin är garantiregistrerad hos er.
   För att undvika missförstånd är det bra om ni är konsekvent avseende formuleringar. Du skriver att det behövs lite mer info från min sida, men svarsmailet från er innebär väl rimligtvis att min garantiregistrering är komplett?
  Nilshakan56
 • Hej Håkan,

  jag förstår. Jag förstod det som att du inte hittade garantiregistreringen på vår hemsida. Har du fått ett bekräftelsemail så är allt klart. Ska kolla upp det där med formuleringen.

  Ha en fin dag!
  Johan Customer Service

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.