Till senaste kommentaren

Har fattningen ändrats sedan N21?

Hej!
Jag har en N21 hemma och jag märker att det verkar diffa i måtten med nya tillbehör. Tydligaste exemplet är pinnen till vispskålen: den sitter inte hela vägen ner, det är ett par mm mellan fattningen på assistenten och kanten på pinnen. Jag förstår inte om det är min assistent eller om det är tillbehöret som det är fel på eller om något har ändrats.
Klara Nilsson

Kommentarer

 • Hej, tack för ditt meddelande.

  Tillbehören har uppdaterats och ändrats både under Electrolux-tid samt under tiden som det har gått under varumärket Ankarsrum.

  Visp-setet ska passa till samtliga modeller från N1-N30. Har du nyligen köpt detta tillbehör?

  Fortsatt fin dag,
  Mikaela Digital Communication
 • Hej! Det är strax under ett år sedan jag köpte det tror jag, i nyskick på tradera. Det är en vit skål, inte den genomskinliga som finns i sortimentet nu, jag vet inte när de tillverkades.

  Jag har märkt liknande problem med grönsaksskäraren och även med lasagnevalsen, att det inte verkar "gå hela vägen ner" men det  är tydligast med den här pinnen.
  Klara
 • Ja det är ganska nytt, jag köpte det på Tradera oanvänt. Det är den vita skålen, så inte den senaste modellen. Jag har dock upplevt liknande problem med grönsaksskäraren och lasagnevalsen som var helt nya. Det är mycket lirkande för att få dem helt på plats och att få av dem efteråt.
  Klara
 • Okej, tack för ditt svar.

  Då är det lite svårt att svara på det. Det är den nya varianten på vispskål/visp-set som vi vet passar till samtliga assistenter.

  Det kan ju vara lite trögt att få fast vissa tillbehör om du har en äldre maskin, men om det är så att grönsaksskärare och vals fungerar är det inget att oroa sig för. Det är svårt att svara på om det är så att det kan vara själva drivuttaget på din maskin som orsakar dessa besvär utan att ha undersökt den.

  Fortsatt fin dag,
  Mikaela
  Mikaela Digital Communication

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.