Till senaste kommentaren

Har ni en matberedare som tillbehör?

Min mamma hade til sin gamla assistent en 'food-processor' -tillbehör.

Altså nästan som mixern fast bredare och med större knivar, till fx att hakka nötter, göra hummus eller liknande. I mixern kan detta bara göras med mycket små portioner.

Detta tillbehöret är något som fattas mig flera gånger i veckan, och jag är så irriterad över at jag måste ut och köpa en helt annan maskin för att få denna funktionen i mitt kök!

Hur kan det komma sig att detta tillbehöret inte tillverkas mera?

När ni nu har så fina redskap med mycket specialiserade funktioner, hur kan det då vara att det inte finns ett tillbehör till en så ´vanlig´ funktion
Kommer det något liknande? Snälla ...
Dawn Fastholm

Kommentarer

 • Hej Dawn!

  det stämmer som du säger att en matberedare inte finns i vårt sortiment. Vi kollar dock kontinuerligt på vårt erbjudande och vad som saknas och utvecklar nya tillbehör baserat på feedback från våra kunder.

  Vågar inte säga något om huruvida vi kommer ta fram en mixer av matberedartyp, men man ska aldrig säga aldrig.

  Tack för att du hört av dig, din åsikt betyder mycket för oss!
  Johan Customer Service
 • Ja!!!
  Precis vad jag också efterfrågar.
  Då behöver man faktiskt bara en Ankarsrum, med X antal tillbehör, och en stavmixer!

  Det och någon form av "K-spatel" eller vad det nu kallas för.......

  Vet att ni tagit fram en glassmaskin. Ok, finns säkert dom som uppskattar det.
  Men en matberedare, som ett komplement till den "riktiga" mixer-kannan, och en K-spatel vore verkligen pricken över i.
  David
 • Jag efterfrågar också en rejäl matberedare med bredare bunke och längre knivar som tillbehör. Håller med ovanstående att det känns helt orimligt att behöva köpa en ny stor maskin för att klara av att dra runt nötter och andra röror.
  När jag ska mixa nötter tex så mixar den befintliga mixerbägaren till en början väldigt kort men sedan lägger sig allt mot kanterna en bit ovanför knivarna och inget händer förutom att knivarna snurrar runt med bara luft omkring. Mycket frustrerande. Snälla gör en ordentlig bunke med längre knivar som tillbehör... jag köper!
  Elin
 • Hejsan David och Elin!

  Stort tack för er feedback! Ska lämna den vidare till vår produktutvecklingsavdelning.

  @Elin, angående mixern, skulle rekommendera dig att pytsa i nötterna lite i taget, det brukar hjälpa. Det är lätt hänt att det blir för tjockt i början annars.
  Johan Customer Service
 • En sådan matberedare har efterfrågats sedan länge från kundernas sida, men ingenting händer... Kom igen Ankarsrum, visa att ni bryr er på riktigt!
  Lut de Winter
 • Hej Lut,

  absolut, det är tveklöst en av de mest efterfrågade tillbehören. Ett annat hett efterfrågat tillbehör som tomten kom med i år är en vispskål i metall som vi precis lanserat, vi får se vad han kan tänkas komma med nästa år.
  Johan Customer Service
 • Instämmer med föregående kommentarer, älskar min Ankarsrum men saknar matberedare. Hoppas hoppas! 😀
  Ellinor
 • Instämmer!!! Älskar min köksassistent men saknar sååå ett tillbehör för matberedare. Vill inte behöva köpa en ny stor kökspryl, utan en del till min Ankarsrum hade varit DRÖM. Hoppas såå!!
  E
 • Hur många som helst och sedan länge som eftertraktar en matberedare. Vad är det som tar så många år att ta fram en...?
  Lut de Winter
 • Hej Lut!

  Några faktorer som gör att det tar lite tid att utveckla nya produkter:
  • Prioriteringar, vi är ett litet bolag med få anställda, och vi vill få så mycket som möjligt gjort med begränsade resurser, vi hoppas och tror att vi gör vårt bästa!
  • Investeringar, det kostar en hiskelig massa pengar att utveckla en ny produkt. Det finns många andra hål att plugga igen med pengar, så investeringen behöver tajmas rätt i tiden. 
  • Funktion och pris - vi behöver så klart ta fram en fungerande produkt, ska det vara värt att köpa den så måste den så klart vara kapabel att klara av det konkurrenternas matberedare klarar, och detta till ett pris som är attraktivt för dig som kund. 
  Det är med andra ord inget man gör i en handvändning, men jag hoppas som sagt att vi ska kunna ta fram en riktig kanon-matberedare i framtiden!
  Johan Customer Service
 • Tack Johan, det är vi många som ser framm emot!
  Dawn Fastholm
 • Här är en till som så gärna skulle köpa en sådan direkt!!! Håller tummarna att processen går fort framåt!
  Camilla Dalevall
 • Till J Anderrson;

  Tack för ditt svar, och medföljande förklaringar.

  En fråga kvarstår dock;
  Finns det nån slags plan för hur Ankarsrum ser på framtiden?
  Typ en lista på saker man VILL utveckla?
  Och sen en lista med nån slags prioriteringsplan, och/eller datum när man TROR att de produkter man listat upp kan tänkas bli verklighet och beställningsbara?
  David
 • Hej David,

  absolut, vi samlar framförallt in önskemål från våra kunder via det här forumet, e-post som kommer in, kunder vi träffar på mässor, och så vidare. Sedan har vi så klart egna tankar och önskemål om hur maskinen ska utvecklas framåt.

  Datum är svårare, de flesta projekt börjar generellt i änden "är detta ens möjligt att åstadkomma", med åstadkomma väger vi in faktorerna om det är rent produktionstekniskt möjligt, finns det en efterfrågan och kan vi ta fram produkten till ett attraktivt pris för konsumenten, m.m.

  Det går så klart att göra lite vad som helst med god fantasi och vissa är så klart beredda att betala mycket mer för vissa produkter, men för att produkten ska vara gångbar behöver den vara attraktiv för en bred marknad samtidigt som den fyller ett hål i vår produktkatalog.
  Johan Customer Service
 • Hejhej! Oj, vad man önskar att se det här. Hoppas att det kommer i framtiden. Jag tyckte mixern kändes aningen svag på att göra hummus eller nötsmör tyvärr, och hade hoppats att en matberedare skulle finnas för att komplettera det.
  Andreas
 • Hej Andreas.

  Tack för din kommentar. Kul att det är så många som önskar sig en matberedare som tillbehör. Som tidigare kommunicerats så tittar vi konstant på att utveckla vårt utbud ut mot konsument, men det är som sagt en lång process. Vi kan bara hoppas och se att det kommer här framöver.

  Ha en fin dag.
  Patricia Sales Manager
 • Här är en till som hoppas på matberedare..
  Anna
 • Här har ni ännu en till som efterfrågar en matberade med långa knivar som tillbehör. En maskin till allt skulle vara fantastiskt. Behåller min maskinpark som den är tills en matberedare finns i ert sortiment då åker det gamla ut och en Ankarsrum med alla tillbehör tar plats. Ser verkligen fram mot det!
  Kat : )
 • Jag behöver snart en ny maskin och då siktar jag på en som kan baka och ersätta min snart uttjänta matberedare. Hoppas ni har något på gång!
  Tobias
 • Min Ankarsrum är helt fantastisk.
  Köpt i princip alla tillbehör utom pasta-maskinerna och glassmaskin.

  Men, och detta är ett stort men!

  Saknar en så kallad K-spade.
  Detta för att blanda köttfärs respektive pajdeg.
  Idag nyttjar jag "rullen" (för köttfärsen) och visparna (för pajdegen)
  Men det är ingen optimal lösning.
  I synnerhet pajdegen kräver väldigt mjukt smör/margarin.

  Saknar en så kallad matberedare.
  Går liksom inte att hacka t ex lök i mixern.

  Så, K-spade och matberedare vore väldigt önskvärda tillbehör.

  I övrigt är Ankarsrumen väldigt bra och rejäl.
  (Hoppas att den håller lika länge som min mormors och min mors. Mormors är den första modellen som kom ut, och den fungerar faktiskt fortfarande!🙂)

  David
 • Hei fra Norge. Her ønskes det også en foodprocessor/matberedare. Hvis jeg kunne skiftet ut også foodprocessoren hadde denne vært drømmemaskinen!

  + glassbolle i stedet for plast med dobbelvispene.
  Fay
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.