Till senaste kommentaren

Vilka vispar ska jag använda när?

Hej,

Jag har lite frågor kring visparna,det finns ju både ballongvispar och mördegsvispar. När jag ska använda ballongvisparna och när ska jag använda mördegsvisparna? Vad är skillnaden?

Kommentarer

 • Hej Kent,

  Ballongvispar:
  Ballongvisparna används när man vispar lösare smetar så som sockerkaka, maräng, grädde, pannkakssmet mm. Då ofta på relativt hög hastighet.

  Mördegsvispar:
  Mördegsvisparan använder man till mindre degar som är baserade på rumsvarmt smör, tex. pajdeg, mördeg till småkakor men även när man ska blanda olika toppningar och fyllningar så som frosting eller smörkräm.

  Gör du en stor sats kakdeg eller pajdeg kan man också använda kitteln, degrullen och degkniven.

  Önskar dig en fin dag!

  Mikaela Digital Communication
 • Jag köpte min Ankarsrum för ca 10 år sedan. Jag har de flesta tillbehören och är nöjd med dessa. Vid inköpet fanns inte mördegsvisparna med. Jag har varit hos återförsäljare som säger att de är med i startpaket och att de inte kan sälja endast mördegsvisparna. Kan ni hjälpa mig med det? 


  Carina Jarhall
 • Hej Carina, tack för ditt meddelande.

  Mördegsvisparna är inkluderade i baspaketet nu när man köper en maskin.
  Du kan köpa dessa separat här via vår hemsida om du har ett visphuvud med kugghjul som ser ut likt bilden nedan.  Önskar dig en fortsatt fin dag

  Mikaela Digital Communication
 • Hej
  Vispade med ballongvisparna en lös smet (kärleksmums) och den ena vispen hoppar ur läge och skaver bort lite på plasten. Den satt i ordentligt från start. Vf gör den så? Den ena vispen är alltså förstörd nu
  Ulrika
 • Hej Ulrika, jag såg att du även har mailat till oss.
  Jag svarar dig via mail,

  Trevlig måndag!
  Mikaela Digital Communication

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.