Till senaste kommentaren

Smeten blir inte fluffig vid vispning

Hej! Jag har ganska nyligen fått er maskin i present och är fortfarande smått exalterad över detta 😀 Ett par bröd har bakats med fint resultat, men - att vispa smet gjorde mig riktigt besviken. Jag skulle vispa smör och socker fluffigt och det är som att visparna inte går tillräckligt nära skålen. De vispade bara på ytan och det blev således inte heller fluffigt. Inte förrän jag la över smeten i en bunke och använde gamla hederliga elvispen. Känns faktiskt inte helt okej när det gäller en maskin för 6000kr. Eller har ni något tips? Har jag kanske gjort något fel?! Tacksam för svar!!
Mvh Anna
Anna

Kommentarer

 • Hej Anna, tack för ditt meddelande.

  Så roligt att dina bröd har blivit bra!
  Det ska såklart inte vara så som du beskriver med ditt vispset. Man ska kunna vispa ett ägg i vispsetet utan problem. Du använde vispskål och ballongivspar för detta?

  Vi vill gärna ta in ditt vispset till oss och till vår kvalitetsavdelning samt skicka ut ett nytt till dig. Vänligen registrera ditt ärende här. Så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

  Fortsatt fin dag,
  Mikaela Digital Communication
 • Hejsan! Detsamma gäller min maskin. Har vispat den på högsta hastighet i 20 minuter men inget händer. Smeten är fortfarande rinnig men om jag använder en annan maskin så blir den fluffig på en gång. Med vänlig hälsning, Elin!
  Elin
 • Hej Elin!

  Skicka gärna en video på när du kör visparna, så kan vi kolla om det är något som ser tokigt ut.
  Johan Customer Service
 • Jag har samma problem med vispningen. Vispade maräng i 20 min, det vart bara rinnigt. Tog också elvispen till slut. Man blir bra besviken på en maskin som kostar 6000kr.
  Jaana Edelmalm
 • Hej!

  Vad tråkigt att höra att det inte fungerar för dig, skicka gärna en video på när du kör visparna och ditt serienummer till oss, så ska vi se vad vi kan göra för dig.

  Ha en fin dag,
  Elvira Marketing
 • Jaana Edelmalm
 • Hej igen!

  Toppen tack, har du möjlighet att skicka en video när du vispar till oss på mail? så jag kan se vilka delar som kan behövas bytas ut eller om vi ska ta in hela maskinen på lagning.

  Mailadress: info@ankarsrum.com
  Elvira Marketing

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.